Nieuws

Benieuwd wat woonzorgcentrum Zusterhof & Onze-Lieve-Vrouw in 2022 heeft gedaan? Een terugblik in woord én beeld van het afgelopen jaar 2022.

Meer dan andere jaren keken heel wat collega’s uit naar het einde van dit schooljaar. Onze zorgkundigen gingen de voorbije maanden terug samen aan de “schoolbanken” zitten om een kwalificatie van zorgkundige plus te behalen.

Bezige bijen die een hele dag stil moesten zitten, studeren, stageopdrachten, geëvalueerd worden, … Het was zeker niet altijd even makkelijk 😅.

Supertrots op hen, klonken we met een hapje en een drankje op onze zorgkundigen die de opleiding succesvol hebben afgerond. Een dikke proficiat!

Iedereen welkom, het wordt een gezellige avond vol licht, drank en spijs.

Bekijk zeker ons filmpje, als voorproefje van wat je die avond allemaal kan verwachten!

 

Zaterdag 22 oktober van 9u tot 11.30u. organiseren we een jobdag voor geïnteresseerden!

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een hart voor ouderen. Zorgkundige, verpleegkundige, schoonmaak, logistiek, keuken, jobstudenten, vrijwilligers, etc.

Ontdek alles wat jij wil weten over onze werksfeer en de invulling van jouw droomjob. Je krijgt na een heerlijk ontbijt een antwoord op al je vragen. Ons team én onze bewoners staan klaar om jou te leren kennen tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

Wie weet is deze jobdag voor jou de start van een boeiende carrière en nieuwe vriendschappen!

Ook 2021 was een uitdagend jaar voor ons allen, Samen Sterk, daar blijven we onvoorwaardelijk voor gaan! Wij zijn fier op al onze medewerkers, onze CRA, onze teams en de manier waarop zij hebben samengewerkt.

2022 zijn we hoopvol tegemoet gegaan. Vanuit onze sterke missie en visie: Onze ervaring en gemotiveerde medewerkers maken het verschil.Wij staan garant voor warme en hartelijke zorg, elke dag opnieuw.

Wij wensen iedereen een fijne, warme Kersttijd en alvast een gezond en gelukkig 2022!

Onze Kerstboom staat klaar en er kon zelfs een dansje bij.
Geniet mee van onze gezellige kerstsfeer!

Najaarsprogramma:

23 september 2021:  Wat is een klein geluk voor de mantelzorger?

18 november: Thema is verlies. Rouwen om wie iemand was. = GEANNULEERD!

17 december: Warmte en vriendschap voor elkaar.

Onze gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Zij hebben onze visie meer dan waargemaakt tijdens deze zware en uitdagende voorbije maanden:

“Wij staan garant voor warme en hartelijke zorg, elke dag opnieuw”. Ook tijdens corona.

Woonzorgcentrum Zusterhof en Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw nemen deel aan de campagne ‘Ons hart klopt voor u’.

Deze campagne is een initiatief van Zorgnet-Icuro, de koepel waartoe wij behoren.

Het jaar 2019 zal altijd herinnerd worden als het jaar voor de Coronacrisis. Lees en geniet mee hoe wij onze missie, visie en waarden hebben vorm gegeven in wonen en zorgen in het onbezorgde jaar 2019.